MOM-system<br />
MES system

Et MOM-system giver hver enkelt fabriksmedarbejder en række afgørende fordele

I et hektisk produktionsmiljø er det afgørende at give fabriksmedarbejdere mulighed for at træffe informerede beslutninger. Et MOM-system er skabt med en klar mission: at gøre det nemt for fabriksansatte ikke bare at udføre opgaver, men at udføre dem korrekt.

Læs mere om de mange fordele, et MOM-system giver hver enkelt fabriksmedarbejder.

Integreret MOM-system

Afgrænset data giver begrænset information

Mange produktionsvirksomheder har taget de første skridt mod digitalisering ved at implementere silosystemer. Det kan for eksempel være, at virksomheden skal udfylde et akut behov for at digitalisere deres lagersryring eller etiketsystem. Det kan også være, at virksomheden gradvist vil didgitalisere deres produktion.

Data-drevne virksomheder er de globale vindere

I en stadigt mere digitaliseret og globaliseret verden er data blevet en uvurderlig ressource og drivkraft for virksomheder. Data repræsenterer de milliarder af informationer, der svæver i skyen eller lagres på servere rundt omkring i verden. Disse data har en unik evne til at hjælpe virksomheder med at træffe velinformerede beslutninger, identificere mønstre og løse komplekse problemer.

Integreret MOM-system

ERP, MES eller MOM? Vælg systemer til deres retmæssige formål

Digitalisering af produktionsvirksomheder er uundgåeligt. Men det er ikke helt ligegyldigt, hvilket system du vælger. Mange fabrikker har allerede ERP-systemer til at styre deres forretningsprocesser, men hvordan digitaliserer man bedst muligt produktionen? Der findes forskellige slags fabrikssystemer, men de er hver især designet til forskellige behov.

MOM-system<br />
MES system

Forbedring af produktionsvirksomhedens modstandsdygtighed gennem fabrikssoftware

Producenter af fødevare, elektronik, emballage, medicin og andre fremstillingsvirksomheder står over for en stigende kompleksitet som følge af lovgivning og ændret forbrugeradfærd. Disse udfordringer påvirker hele produktionsprocessen og kræver tilpasninger for at forblive konkurrencedygtige og i overensstemmelse med markedets krav.

AROLINK®

Vil du vide mere om, hvilke gevinster AROLINK® kan give din produktionsvirksomhed