AROLINK® Dashboard skaber gennemsigtighed og besparelser

Effektiv produktion, reduceret tidforbrug og konkrete besparelser er blandt de gevinster,  Arla Foods har fået ved at implementere et realtidsoverblik

Udfordring/behov

Arla Foods stod over for en udfordring med at optimere deres produktionsprocesser og opnå større gennemsigtighed i deres nøglepræstationsindikatorer (KPI’er). Traditionelle metoder til at følge KPI’er ved hjælp af manuelle opdateringer på tavler var utilstrækkelige i deres dynamiske produktionsmiljø. De havde brug for en løsning, der kan give realtidsindsigt for at forbedre deres produktionskvalitet og effektivitet

 

Løsning

AROLINK® har implementeret dashboards hos Arla Foods som giver virksomheden, datavisualisering og mulighed for at overvåge KPI’er i realtid.

Data fra produktionsfaciliteten sendes til en database cirka hvert 20. sekund, hvor de vigtigste KPI’er beregnes og vises på dashboards hvert minut. Denne visning af data i realtid tilbyder en betydelig forbedring i forhold til den tidligere praksis med manuelt at opdatere arbejdsplaner på tavler.

AROLINK® Dashboard-løsningen omfatter forskellige elementer, herunder API-integration, en brugergrænseflade, dataanalyse, realtidsdashboards og PLC-integration. Denne omfattende tilgang sikrer, at kritiske data indfanges, behandles og præsenteres problemfrit.

 

Resultat

Implementeringen af AROLINK® Dashboards har givet betydelige resultater for Arla Foods. Ved at have mulighed for at overvåge KPI’er hvert minut kan produktionsteamet hurtigt identificere uregelmæssigheder og vurdere virkningerne af mindre justeringer foretaget af operatører.

Denne forbedrede gennemsigtighed øger ikke kun produktionskvaliteten og -effektiviteten, men giver også en platform for informeret beslutningstagning.

Løsningen med realtidsdashboards har optimeret produktionen, reduceret tidsforbruget og genereret konkrete besparelser for Arla Foods. Ved at kunne identificere problemer hurtigt og foretage justeringer har virksomheden opnået større driftseffektivitet og omkostningseffektivitet.

N

Dashboard til visualisering af data

N

Gennemsigtighed

N

Øget produktionskvalitet

Er I klar til en effektiv og bæredygtig produktion, der øger bundlinjen?